Tanácsadás

Ügyviteli, pénzügyi és adótanácsadás

  • Pénzügyi jelentés, jövedelem, eredmény kimutatás készítése, tanácsadás
  • Adóoptimalizálás: adókímélő megoldási javaslatok, adótanácsadás
  • Költség hatékony gazdálkodásra tett javaslatok, gazdálkodási tanácsadás
  • Táblázatok, beszámolók készítése, adó- és pénzügyi tanácsadás
  • Likviditás, eredmény, adófizetési kötelezettség előre jelzése, pénzügyi tanácsadás
  • Cégalapítási tanácsadás, adótanácsadás
Adótanácsadás, pénzügyi tanácsadás

Ügyviteli, pénzügyi és adótanácsadás

 

Hogyan végezzük az Ön vállalkozásának könyvelését?

Nem csupán a napi könyvelési feladatokat látjuk el, nem csak a törvény által előírt adóbevallásokat készítjük el. Sokkal szélesebb körű szolgáltatást nyújtunk, ha igényli.

A könyvelésre természetesen kiemelt hangsúlyt fektetünk, a könyvviteli munkát magasan képzett szakemberek végzik. Az adózással, számvitellel, könyvvezetési feladatokkal, munkaüggyel, bérügyvitellel kapcsolatban korlátlan és díjmentes tanácsadást nyújtunk.

Könyvelési szolgáltatásaink olyan szolgáltatásokat tartalmaznak, amelyek egy mikro- és kisvállalkozás pénzügyi eredményességét nagy mértékben tudják segíteni.

Minden ügyfelünkre kiemelt figyelmet fordítunk, akár egyéni vállalkozó, aki havi néhány bizonylatos könyvelést igényel, vagy nagyobb cég sok száz könyvelendő tétellel.

Az adó- és számviteli jogszabályok betartása mellett minden vállalkozásnál figyelembe vesszük a könyvelés egyedi sajátosságait. A számviteli szabályzatokat és számlakeretet, valamint a könyvelés és a bérszámfejtés folyamatát úgy alakítjuk ki, hogy képesek legyünk ügyfeleinket érthető és hasznosítható információkkal ellátni. Partnereinket rendszeresen tájékoztatjuk az őket érintő változásokról és hasznos információkról az adótörvények és a kapcsolódó jogszabályok aktualitása kapcsán.

A jogszabályok és a különböző könyvelési lehetőségek útvesztőjében nem mindig könnyű eligazodni. Mi mindig naprakészen követjük a változásokat, szabálymódosításokat, annak érdekében, hogy a könyvelés az aktuális előírásoknak megfelelő legyen. Mérlegképes könyvelő munkatársaink több éves szakmai tapasztalattal, az aktuális jogszabályi változásoknak megfelelően végzik munkájukat, így Ön biztos lehet benne, hogy nem kell adóbírságot fizetnie egy figyelmetlenség miatt.

 

Keresési kifejezések: tanácsadás, adótanácsadás, pénzügyi tanácsadás, gazdálkodási tanácsadás. További keresési kifejezések: könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás, könyvelő, könyvelő cég, könyvelőiroda, könyvelő iroda, könyvelőiroda Budapesten, könyvelés Budapest, könyvelőiroda Zuglóban, könyvelő iroda Zugló, könyvelők, regisztrált könyvelők, regisztrált mérlegképes könyvelő, egyszeres könyvelés, kettős könyvelés, könyvelés Budapesten, könyvelés Budapest Zugló, könyvelés vállalkozásoknak, könyvelés Kft-knek, kft-k könyvelése, könyvelés bt-knek, bt-k könyvelése, könyvelés egyéni vállalkozóknak, egyéni vállalkozások könyvelése, adótanácsadás, pénzügyi tanácsadás, tb-ügyintézés, pénzügyi beszámoló készítése, képviselet NAV-nál, képviselet TB-nél