Könyvelés

Főkönyvi, kettős és egyszeres könyvelés

 • Naplófőkönyv és pénztárkönyv vezetése
 • EVA kettős könyvelése vagy bevételi nyilvántartás vezetése
 • Házipénztár könyvelése
 • Pénztárbizonylatok könyvelése
 • Analitika: szállítók, vevők, tárgyi eszköz, pénztár
 • Számviteli politika és egyéb szabályzatok elkészítése
 • Képviselet adóhatóságnál, tb- és nyugdíjigazgatóságnál
 • Éves mérleg és beszámoló elkészítése
 • Főkönyvi kivonat és kimutatás
 • Elektronikus, internetes megoldások
 • Könyvvizsgálat előkészítése
 • Közreműködés a könyvvizsgálatban

 

Könyvelés cégeknek, vállalkozóknak

Könyvelés cégeknek, vállalkozóknak

Hogyan végezzük az Ön vállalkozásának könyvelését?

Nem csupán a napi könyvelési feladatokat látjuk el, nem csak a törvény által előírt adóbevallásokat készítjük el. Sokkal szélesebb körű szolgáltatást nyújtunk.

A könyvelésre természetesen kiemelt hangsúlyt fektetünk, a könyvviteli munkát magasan képzett szakemberek végzik. Az adózással, számvitellel, könyvvezetési feladatokkal, munkaüggyel, bérügyvitellel kapcsolatban korlátlan és díjmentes tanácsadást nyújtunk.

Könyvelési szolgáltatásaink olyan szolgáltatásokat tartalmaznak, amelyek egy mikro- és kisvállalkozás pénzügyi eredményességét nagy mértékben tudják segíteni.

Minden ügyfelünkre kiemelt figyelmet fordítunk, akár egyéni vállalkozó, aki havi néhány bizonylatos könyvelést igényel, vagy nagyobb cég sok száz könyvelendő tétellel.

Az adó- és számviteli jogszabályok betartása mellett minden vállalkozásnál figyelembe vesszük a könyvelés egyedi sajátosságait. A számviteli szabályzatokat és számlakeretet, valamint a könyvelés és a bérszámfejtés folyamatát úgy alakítjuk ki, hogy képesek legyünk ügyfeleinket érthető és hasznosítható információkkal ellátni. Partnereinket rendszeresen tájékoztatjuk az őket érintő változásokról és hasznos információkról az adótörvények és a kapcsolódó jogszabályok aktualitása kapcsán.

A jogszabályok és a különböző könyvelési lehetőségek útvesztőjében nem mindig könnyű eligazodni. Mi mindig naprakészen követjük a változásokat, szabálymódosításokat, annak érdekében, hogy az Ön vállalkozásának könyvelése az aktuális előírásoknak megfelelő legyen. Mérlegképes könyvelő munkatársaink több éves szakmai tapasztalattal, az aktuális jogszabályi változásoknak megfelelően végzik munkájukat, így Ön biztos lehet benne, hogy nem kell adóbírságot fizetnie egy figyelmetlenség miatt.

 

Legtöbbször előforduló keresési kifejezések: könyvelés, egyszeres, kettős, regisztrált mérlegképes könyvelő, könyvelő cég, könyvelőiroda, könyvelő iroda, könyvelőiroda Budapesten, könyvelő Budapest, könyvelőiroda Zuglóban, könyvelő iroda Zugló, könyvelők, regisztrált könyvelő, regisztrált mérlegképes könyvelő,  könyvelő Budapesten, könyvelés vállalkozásoknak, könyvelés Kft-knek, kft-k könyvelése, könyvelés bt-knek, bt-k könyvelése, könyvelés egyéni vállalkozóknak, egyéni vállalkozások könyvelése, bérszámfejtés, adótanácsadás, pénzügyi tanácsadás, tb-ügyintézés, pénzügyi beszámoló készítése, képviselet NAV-nál, képviselet TB-nél